Priser

Till höger kan du klicka dig vidare för att se prislistor för 2-takts utombordare, 4-takts utombordare samt drev och inombordare. Samtliga priser är inklusive moms och miljöhantering.

Vad ingår i priserna?

I vinterservice för inombordare ingår: oljebyte med rekommenderad olja, oljefilter, bränslefilter, varmkörning och urtappning av sjövatten, konservering med glykol samt allmän funktionskontroll. Tändstift och ev zinkanod till färskvattenkylning tillkommer och bytes efter konsultation med kunden.

I drevservice-priserna ingår: Avmontering på hösten, tvättning, provtryckning, oljebyte ink rekommenderad olja, påmontering på våren. Zinkanoder tillkommer och bytes efter konsultation med kunden.

I förvaring och konservering för utombordare ingår: Varmkörning i balja, funktionskontroll, tvättning och borttagning av snäckor, bättringslackering vid behov, byte växelhusolja ink rekommenderad olja, smörjning av alla fettnipplar, motorkonservering, förvaring varmt i vår verkstad, kompressionsprov samt provtryckning av växelhus. Samtliga oljor och smörjmedel ingår. Tändstift, filter och anoder tillkommer på priset och bytes efter konsultation med kunden. Avmontering på hösten samt montering till våren med rekommenderad sikaflex och stripning av kablage ingår. Vi har kranbil till dessa arbeten.

Obs! När bytte du impeller och kamrem senast?
Vi hjälper dig med detta!

Samtliga priser är inkl moms och miljöhantering.